TeamPartner er grundlagt af iværksættere

Vi ser det som vores fornemmeste opgave, at gøre det nemmere og mere værdiskabende at drive små og mellemstore virksomheder (SMV’er) i Danmark.

Imellem skolebænken og iværksætterlivet har vi arbejdet i flere år for større corporate virksomheder som Novo Nordisk, TDC og Ørsted.

Vi har oplevet det kæmpe værdipotentiale, der ligger i at kombinere udvalgte værktøjer og metoder fra den corporate verden med den dynamik og entreprenørånd, der findes i start-ups og SMV’er.

Igennem de seneste år har vi i forskellige sammenhænge hjulpet hinanden med at finde forretning, løse konkrete kunde opgaver og udvikle nye løsninger. Det har vi gjort ved at trække på vores netværk og ved at kombinere vores erfaringer og værktøjer fra vores forskellige fagområder.

Vi fandt ud af at stort set alle opgaver hos kunder kunne løses ved at kombinere en eller flere af vores udvalgte kompetenceområder: Økonomi, Marketing, Digitalisering og Forretningsudvikling.

Derfor har vi etableret TeamPartner, som er bygget op omkring en forretningsmodel, der kombinerer vores kompetenceområder med en veludviklet værktøjskasse. Forretningsmodellen tilbyder vi små og mellemstore virksomheder på fleksible vilkår og helt uden binding.

Alle vores produkter og services har en prismodel, der betyder at alle kan være med uanset størrelse og økonomisk styrke. Vores timepriser ligger imellem 250,- og 1.200.- alt efter erfaringsniveau og mængden af timer, der købes ad gangen.

For os er det vigtigere, hvad vores kunder kan udvikle sig til end, hvor meget kapital de råder over lige nu.