Vi leverer kompetencer og værktøjer, der kan sikre at jeres marketingstrategi tilrettelægges og eksekveres effektivt

Alle vores ydelser er tilrettelagt mhp at øge jeres salg og gøre jeres marketingindsatser mere værdifulde. Du kan købe på timebasis eller via klippekort med mængderabat. Derudover har vi en række marketing standardpakker med fastlagte køreplaner og metoder.

Marketing Services

TeamPartner kan fungere som din eksterne marketingchef eller marketing partner. Vi kommer ind, når du har brug for ekstra kompetencer, ekstra ressourcer eller hvis der er projekter, som du har brug for at få løst i en fart.

Strategisk Service

Da antallet af marketingkanaler og taktiske muligheder er eksploderet, har fokus på forretningsmål, målgrupper og branding aldrig været vigtigere.

TeamPartner er en stærk konsulentvirksomhed og sparringspartner inden for marketingstrategi. Vi arbejder analytisk for at identificere og forstå de strategiske udfordringer, vores kunder skal overvinde for at styrke deres markedsposition, og vi udvikler skræddersyede løsninger til deres specifikke behov.

Vi arbejder med hele værdikæden, når vi hjælper virksomheder med at identificere de strategiske markedsudfordringer, de skal overvinde for at styrke deres markedsposition. Vi rådgiver kunderne om markeds- og forretningsmæssige beslutninger og udvikler marketingstrategier sammen med kunderne.

Kreativ Service

TeamPartners marketing team har arbejdet med kreativ udvikling siden 1990’erne og har meget bred erfaring og en dyb forståelse for, hvilke kreative løsninger, som skaber effekt og resultater på bundlinjen.

Vi udvikler løsninger, som baserer sig på skarpe indsigter i, hvad der driver vores kunders kunder. Og løsningerne tager udgangspunkt i et mix af kontaktpunkter som skaber stærke relationer, bygger brands og øger salget.

Vores erfaringer stammer fra mange år hos nogle af landets førende bureauer og har udmøntet sig i flere danske og internationale priser.

Digitale løsninger

Den digitale verden giver os nogle fantastiske muligheder for, at opbygge dialoger og relationer til vores kunder og potentielle kunder. Vi arbejder ud fra en omnichannel tankegang, hvor vi skaber en sammenhængende kommunikation. Det digitale økosystem gør det muligt, at få alle aktiviteter til at spille sammen, og vi kan spore resultaterne af de enkelte aktiviteter.

I dag findes der over 4.000 forskellige teknologier inden for digital marketing og e-commerce. Det kræver en lang række af specialkompetencer at beherske bare de mest gængse. Hos TeamPartner har vi en stærk kompetence in-house omkring brugen af de digitale værktøjer og udvikling af digital kommunikation og dialoger.

PR

PR er et område, som adskiller sig meget fra den traditionelle markedskommunikation. Vi har et stærkt team inden for PR med netværk til nationalt tv og den øvrige presse. De ved, hvad der skaber en stor historie, og hvad der skal til for at holde den ved lige og kapitalisere på den øgede eksponering. PR indgår ofte som en integreret del af vores marketingkampagner.

Facts om TeamPartners marketing team

  • Netværksbureau – á la carte efter dine behov
  • 25 standard marketingpakker til standardpriser – vælg de pakker, som passer til dig
  • Fast team til strategi, projektledelse og design
  • Over 30 freelancemarketing medarbejdere med specialkompetencer
  • Altid det bedste hold til opgaven, hverken mere eller mindre
  • Har du meget specielle opgaver, så henter vi andre specialister ind