Alle virksomheder og forretningsprojekter gennemløber forskellige faser alt efter hvor de er i deres udviklingsforløb

Hver fase kræver forskellige kompetencer, værktøjer og løsninger. Det er en stor udfordring for mange iværksættere og mindre virksomheder

(Hold musen henover hver boks og se vores bud på, hvordan vi kan fjerne barrierne)

Alle virksomheder har over tid behov for forskellige specialkompetencer i varierende mængder

Automatisering, kalibrering og optimering skal i højere grad være en del af mindre virksomheders DNA

Det er dyrt, risikabelt og krævende at starte egen virksomhed i dagens Danmark

Barriere

Det er for dyrt for mindre virksomheder at få de rette spidskompetencer – fordi de enten er nødt til at ansætte en og dermed binde sig til mere kapacitet end de har brug for eller må købe af de etablerede leverandører, der har en model tilpasset større virksomheder.

Løsning

Mindre virksomheder har behov for at få tilført de rette spidskompetencer på fleksible vilkår og uden binding. Dermed kan de løbende skrue op og ned for de enkelte kompetencer alt efter, hvor de er i deres udviklingsforløb.

Barriere

Succes med automatisering, kalibrering og optimering kræver adgang til kompetencer indenfor målstyring, procesoptimering og digitalisering. Det kan være svært for mindre selskaber at få disse kompetencer i rette mængde og til rette tid.

Løsning

Mindre virksomheder skal have adgang til kompetencer og værktøjer indenfor forretningsoptimering på fleksible vilkår.
Omkostningen kan holdes nede ved genbrug af metoder og værktøjer.

Barriere

Ved opstart af virksomhed skal der bindes for meget kapital i ubetydelige ting som husleje, indretning af kontor og køb af IT udstyr. Springet fra lønmodtager til selvstændig er ofte forbundet med et farvel til forsikringer, pension mm.

Løsning

Der skal skabes flere muligheder for at start-ups kan afprøve deres koncept uden der skal bindes for meget kapital i praktiske ting som lokaler, PC’er og mobiltelefoner. TeamPartner vil tilbyde mulighed for at få de praktiske ting op at køre på abonnementsbasis med mulighed for at skrue op og ned for kapacitet efter behov.